ΡΕΘΥΜΝΟ Aegean | Οι δηλώσεις του Σταύρου Μυκονιάτη ενόψει Πανελευσινιακού


Η ομάδα του Ρέθυμνο Aegean θα αγωνιστεί με αυτή του Πανελευσινιακού, εντός έδρας, στις 24 Σεπτεμβρίου για την 1η αγωνιστική της Β΄Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ομάδα μας να μετράει δύο νίκες στα τελευταία δύο παιχνίδια εντός έδρας.

Ο βοηθός προπονητή, Σταύρος Μυκονιάτης, μετά την κλήρωση με τον Πανελευσινιακό, δήλωσε ότι θα είναι ένα πρώτης τάξεως τεστ για να δει σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται η ομάδα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ 2014/15, ενώ θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στη διοργάνωση.

Σταύρος Μυκονιάτης: «Για μας όλα αυτά τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι περισσότερο στο πρόγραμμα μας σαν ματς προετοιμασίας. Είναι από τα παιχνίδια που θα μας βοηθήσουν για να δούμε το που βρισκόμαστε σε σχέση με αυτά που δουλεύουμε.

Ο Πανελευσινιακός είναι μία ομάδα της Α1 κατηγορίας, ο οποίος ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας και μας αναγκάζει να μπούμε πολύ γρήγορα σε δυνατά «τεστ» για την ομάδα μου. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα κερδίσουμε και θα κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια για να μπούμε πιο έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Είναι πολύ νωρίς το παιχνίδι του Κυπέλλου και δεν γνωρίζω πόσο έτοιμοι θα παρουσιαστούμε. Θέλουμε να προχωρήσουμε όσο γίνεται περισσότερο και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε