ΑΡΗΣ | Ντρου Νέιμικ : «Ομάδα μαχητών που θα παλεύει ως το τέλος», σε δηλώσεις του στο arisbc.grΟ Ντρου Νέιμικ δε θα παίξει για πρώτη φορά στο «Nick Galis Hall». 

Τη σεζόν 2011-12, ως παίκτης της Νίμπουργκ, αντιμετώπιισε τον ΑΡΗ για το EuroCup. Όμως ήρθε η ώρα να αγωνιστεί σ’ αυτό το γήπεδο ως «οικοδεσπότης». Ο 29χρονος σέντερ, ένα από τα νέα αποκτήματα του ΑΡΗ, μιλώντας στο arisbc.gr, τονίζει την ανυπομονησία του για την έλευσή του στη Θεσσαλονίκη.

«Νιώθω υπέροχα που έρχομαι στον ΑΡΗ. Είναι μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου και ανυπομονώ να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να παίξω στην ελληνική λίγκα, η οποία είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική».

Η Θεσσαλονίκη και το «Nick Galis Hall» θα είναι το «σπίτι» του Νέιμικ για την επόμενη σεζόν και ο ίδιος μαζεύει… υλικό. «Συγκέντρωσα πληροφορίες για την ομάδα μέσω του ίντερνετ. Έχω αντιμετωπίσει τον Άρη ως παίκτης της Νίμπουργκ και πήρα μία γεύση από τη Θεσσαλονίκη, την οποία ανυπομονώ να μάθω καλύτερα. Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μία από τις πιο παραδοσιακές ομάδες στην Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη, η οποία έχει πολύ κόσμο που μπορεί να την ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και πιστεύω να έχουμε μία καλή χρονιά».

Ο Νέιμικ «συστήνεται» στους φιλάθλους του ΑΡΗ λέγοντας: «Μίλησα με τον κόουτς και ξέρει καλά το παιχνίδι μου. Είμαι σκληρός παίκτης, με έφεση στο πικ εντ ρολ και μπορώ να σκοράρω και από μέση απόσταση. Χρησιμοποιώ το ύψος μου για να είμαι αποτελεσματικός στην άμυνα, η οποία είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στο παιχνίδι».

Όσο για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο ενόψει της νέας σεζόν; «Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στον ΑΡΗ και θέλω να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν. Θέλουμε οι φίλαθλοι να είναι στο πλευρό μας και να μας στηρίξουν και θα κάνουμε τα πάντα για να τους ικανοποιήσουμε. Να παρουσιάσουμε μία ομάδα μαχητών που θα παλεύει μέχρι τέλους στο παρκέ».