ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ | Ξεκινούν οι ΑκαδημίεςΑπό το Σάββατο 30 Αυγούστου ξεκινούν πάλι οι προπονήσεις της ακαδημίας basket και volley του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΤΡΑΣ. 


Οι μικροί αθλητές μπορούν να έρχονται για την εγγραφή τους τα πρωινά των Σαββατοκύριακων 9:00-12:00 στο κλειστό αθλητικό κέντρο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ , Αριστοτέλους 11 Περιβόλα Πάτρών (πίσω απο το εμπορικό κέντρο carefour).

Οι εγγραφές αφορούν αγόρια και κορίτσια γεννημένα απο το έτος 1998 έως το 2009 και λειτουργούν από το Σεπτέμβριο έως και τον Ιούνιο κάθε έτους.

Και για τη φετινή χρονιά κύριος στόχος τηs Ακαδημίας είναι η απόκτηση σωστών βασεων, αντιλήψεων, εφοδίων και φίλαθλης συμπεριφοράς για τους αθλητές μας και κατ’ επέκταση η συμβολή στη διαμόρφωση του χαρακτήρα τηςπροσωπικότητας και της κοινωνικοποίησης τους.

Το έμπειρο προπονητικό επιτελείο του basket και του volley έχει αναπτυξιακό προπονητικό σχεδιασμό προσαρμοσμένο στις κάθε ηλικιακές ανάγκες.

Υπεύθυνος προπονητής των προγράμματων της ακαδημίας μπάσκετ είναι ο Γιώργος Τσιγκιρδίνης.

Οι προπονήσεις γίνονται στα τρία κλειστά γήπεδα του Συλλόγου σε ολιγομελή τμήματα, με τηδυνατότητα ταυτόχρονης προπόνησης τμημάτων διαφόρων ηλικιών και σε συνδιασμό με την ακαδημία του βόλει ώστε να διευκολύνεται η συμμετοχή αδελφών. Από φέτος υπάρχει η δυνατότητα των δοκιμαστικών προπονήσεων για παιδιά που θα έρθουν για πρώτη φορά στην ακαδημία του Απόλλωνα έτσι ώστε αφενός να αξιολογηθεί το επίπεδό τους και αφετέρου τα ίδια τα παιδιά να δοκιμάσουν της δυνατότητές τους και να κοινωνικοποιηθούν ομαλά στην οικογένεια του Απόλλωνα.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα πληρωμών των συνδρομών με πιστωτική κάρτα με ειδικές εκπτώσεις (10 άτοκες δόσεις), ενώ με κάθε εγγραφή κάθε γονιός θα γίνεται συμμέτοχος στην ΚΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ με μία μετοχή.

Στην πορεία θα ανακοινωθούν προσφορές και προνόμια που θα αφορούν τα μέλη των Ακαδημιών.

Για περισσότερες πληροφορίες και προεγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο οργάνωσης της ακαδημίας μπάσκετ Γιώργο Τσιγκιρδίνη ( τηλέφωνο 6936648605 ) στην ιστοσελίδα www.apollonpatras.gr/academies.htm. και στο facebook: ακαδημία μπάσκετ Απόλλωνα.