ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ | ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ: Ξεκίνημα και για τις Ακαδημίες ΜπάσκετΤη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου ξεκινούν και οι αθλητές – αθλήτριες όλων των Τμημάτων των Ακαδημιών Ιωνικού Νικαίας της προπονήσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2014-15.


Ο Ιωνικός καλεί όσα παιδιά θέλουν να ασχοληθούν με το μπάσκετ και να χαρούν το παιχνίδι να συμμετάσχουν στις προπονήσεις που θα πραγματοποιούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πλάτωνα και στο κλ. γυμναστήριο "Καραμπίνη".


Το προπονητικό team που αποτελείται από τους

Γ. Σιούτη (εφηβικό – παιδικό),
Α. Χατζηκυριάκο (παμπαίδες),
Ρ. Πεσκατζίου (μίνι / προμίνι / ακαδημίες),
Α. Ιωαννίδη (Κορασίδες / Παγκορασίδες) προστέθηκε φέτος και ο
Γιάννης Μάνος (U-22),
που θα προσφέρει στους αθλητές του Ιωνικού και εξειδικευμένες οδηγίες ατομικής εκγύμνασης.


Ήδη, μετά την «πρώτη» του Ανδρικού τμήματος, τη σκυτάλη πήραν οι Έφηβοι και Παίδες του συλλόγου, για την πρώτη επίσημη προπόνηση της νέας μπασκετικής χρονιάς.


Την Τρίτη το πρωί, συγκεντρώθηκαν οι αθλητές στο Κλειστό του Πλάτωνα όπου και τους καλωσόρισε ο προπονητής τους, Γιάννης Σιούτης, συνεχίζοντας και στα δύο τμήματα μετά την περσινή επιτυχημένη παρουσία, ενώ παράλληλα μίλησε στους αθλητές του Ιωνικού και για τους φετινούς στόχους. Όπως ανακοινώθηκε, για τις επόμενες 2 εβδομάδες, οι προπονήσεις θα είναι πρωινές και θα διεξάγονται στο Κλειστό του Πλάτωνα.


Θυμίζουμε ότι και τα τμήματα παίδων - εφήβων αγωνίζονται στην Α' ΕΣΚΑΝΑ, ενώ και τα υπόλοιπα τμήματα των Ακαδημιών συμμετέχουν σε αρκετά τουρνουά με στόχο να συνδυάσουν την αθλητική και προσωπική βελτίωση με τις αγωνιστικές επιτυχίες.
Ευχόμαστε καλή μπασκετική χρονιά σε όλους, με πρόοδο, χωρίς τραυματισμούς, με υγεία και αγωνιστική και σχολική πρόοδο.ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ: Πληροφορίες στο site του Ιωνικού Νικαίας BC και στα τηλέφωνα:

6947209911 ( Αντώνης Χατζηκυριάκος – υπεύθυνος ακαδημιών)
210 – 4972003 (Γραφεία Συλλόγου)