ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ | Δύο νέοι αμερικανοί στο ρόστερ, οι Ελάιζα Τζόνσον (Elijah Johnson) και Άρικ Μάρρευ (Aaric Murray). Video με στιγμιότυπα από την αγωνιστική δράση τουςH Διοίκηση της ΚΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση δύο πολύτιμων αμερικανών παικτών, του Ελάιζα Τζόνσον (Elijah Johnson) και του Άρικ Μάρρευ (Aaric Murray).

O Elijah Johnson (guard | 24 χρονών | 1,92 μ. ύψος) αποτέλεσε έναν από τους βασικούς παίκτες του Kansas University και αγωνίστηκε με επιτυχία 4 χρόνια στο NCAA έχοντας 10,2 (2011-12) και 9,9 (2012-13) πόντους μ.ο. ανά παιχνίδι. Αποτελεί ένα δυναμικό παίκτη, πολύ καλό σκόρερ και έχει μεγάλες προοπτικές! Πέρυσι αγωνίστηκε στην KS Rosa Radom ομάδα της Πολωνίας.

Ο Aaric Murray (center | 25 χρονών | 2,08 μ. ύψος) αποτέλεσε έναν από τους βασικούς παίκτες του Texas Southern University και στην προηγούμενη σεζόν στο NCAA είχε 24 πόντους μ.ο. ανά παιχνίδι. Δυναμικός κι ευέλικτος παίκτης μέσα στη ρακέτα με μακριά χέρια και πολύ καλό σουτ έρχεται να δώσει μεγάλες μάχες!

Με τις δύο προσθήκες των αμερικανών παικτών η ομάδα είναι έτοιμη για να προετοιμασθεί κατάλληλα ενόψει του νέου Πρωταθλήματος και των αγώνων του Κυπέλλου.

Η νέα σύνθεση δίνει ελπιδοφόρες υποσχέσεις στους φιλάθλους για την ανταγωνιστικότητα της ομάδας!


Video : Ultimate Elijah Johnson Kansas Highlights


Video : Aaric Murray