ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ | Βασόγεβιτς: "Ο ΚΑΟΔ είναι πρόκληση στην καριέρα μου, ανυπομονώ να τη ζήσω!" σε δηλώσεις του στο kaodramas.grΟ Νίκολα Βασόγεβιτς ήταν θετικά προσκείμενος στην επιλογή του ΚΑΟΔ για τη συνέχεια της καριέρας του, σιγουρεύτηκε ωστόσο όταν μίλησε με τον πρώην παίκτη της ομάδας, τον Νίκολα Μάρκοβιτς, ο οποίος του είπε τα καλύτερα και για τον ΚΑΟΔ και για την πόλη της Δράμας!

Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις με τον ερχομό σου στην Ελλάδα; Είσαι σε μια καινούρια ομάδα, σε ένα καινούριο πρωτάθλημα, είναι μια νέα πρόκληση;
Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Θέλω να δώσω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα, να βοηθήσω τον εαυτό μου, για να έχουμε καλά αποτελέσματα και να πετύχουμε τους στόχους που θα τεθούν.

Έχεις μιλήσει με τον προπονητή της ομάδας για τον ρόλο σου; Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;
Ναι, είχαμε μια συνομιλία, αλλά είναι βέβαιο ότι θα μιλήσουμε πλέον και πιο αναλυτικά για τον ρόλο μου στην ομάδα και γενικότερα για την φιλοσοφία μας σαν ομάδα, ώστε να κάνουμε στο γήπεδο ότι χρειάζεται για να πετύχουμε το πλάνο μας. Αυτός είναι και ο προσωπικός μου στόχος στον ΚΑΟΔ.

Τι γνωρίζεις για τη νέα σου ομάδα; Μίλησες με κάποιον πρώην παίκτη του ΚΑΟΔ;
Συζήτησα με τον Νίκολα Μάρκοβιτς για το ενδεχόμενο να παίξω στον ΚΑΟΔ. Μου είπε πολύ καλά λόγια και για την ομάδα και για την πόλη και με προέτρεψε να αποδεχθώ την πρόταση. Ο ίδιος μου είπε ότι ήταν πολύ ικανοποιημένος από τη συνεργασία που είχε με την ομάδα, οπότε για μένα είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου και ανυπομονώ να την ζήσω.

Τι θα πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι του ΚΑΟΔ από το Νίκολα Βασόγεβιτς;
Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο.