ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ | Έρικ Άτκινς: "Έκανα εξαιρετική επιλογή να παίξω στον ΚΑΟΔ και την Ελλάδα" σε δηλώσεις του στο kaodramas.gr
Ο Έρικ Άτκινς θα είναι ο βασικός πλέι μέικερ του φετινού ΚΑΟΔ. Πρώτος στόχος του; Όπως ο ίδιος δήλωσε να μπορέσει να βάλει στο παιχνίδι όλους τους συμπαίκτες του. Το σκοράρισμα… έπεται!


Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις και σκέψεις για τη πρώτη σελίδα της επαγγελματικής σου καριέρας, μακριά από τις Ηνωμένες Πολιτείες;
Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινάω την καριέρα μου στην Ελλάδα και τον ΚΑΟΔ. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα παιδιά που υπάρχουν στην ομάδα και πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσω τη δουλειά και να γίνουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Νομίζω ότι έκανα εξαιρετική επιλογή που να παίξω πρώτη φορά επαγγελματικό μπάσκετ με αυτήν την ομάδα.

Συνταξιδέψατε με τον Τερόν Τζόνσον και τον Ροντ Όντομ, θα είστε συμπαίκτες φέτος στον ΚΑΟΔ. Τους γνώριζες από το NCAA ή όχι;
Δεν είχε τύχει να γνωριστούμε, αλλά συναντηθήκαμε στο ταξίδι μας προς την Ελλάδα και γίναμε κατευθείαν φίλοι. Νομίζω θα κάνουμε καλή ομάδα φέτος!


Τι παίκτης είναι ο Έρικ Άτκινς;
Είμαι ένας πλέι μέικερ που πρωτίστως θέλω να βάζω στο παιχνίδι όλους τους συμπαίκτες μου, να παίζω καλά και στις δύο πλευρές του γηπέδου και όποτε χρειαστεί να σκοράρω.