ΣΕΠΚ | Νίκος Χατζηπανηγύρης : "Πολύ οργανωμένο σωματείο o Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας " σε δηλώσεις του στο sepk.gr


Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του ενόψει της νέα αγωνιστικής περιόδου, που θα βρει την ομάδα στην Γ' εθνική με ένα εντελώς ανανεωμένο ρόστερ. Ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Χατζηπανηγύρης μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την κλήρωση του πρωταθλήματος, για τις κινήσεις που έγιναν αλλά και γι αυτή που απομένει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για τη συνεργασία του με το ιστορικό σωματείο του Ιωνικού Ν.Φ.
"Είναι μεγάλη υπόθεση να συνεργάζεσαι με ένα τέτοιο σωματείο. Έχει μία τεράστια ιστορία πίσω του και μπορεί αυτή τη στιγμή να βρίσκεται σε μία αγωνιστική κάμψη, όμως και πάλι διοικητικά είναι πολύ οργανωμένο. Από μόνο του το γεγονός πως στην προεδρία του συλλόγου είναι ο Απόστολος Κόντος αποδεικνύει πόσο μεγάλο σωματείο είναι. Ελπίζω μέσα από σκληρή δουλειά να καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας που είναι η παραμονή και να βγουν κάποια παιδιά που μέσα στα επόμενα χρόνια θα αποτελέσουν μία βάση παικτών για το αντρικό τμήμα του Ιωνικού".

Για την κλήρωση του πρωταθλήματος
"Δεν παίζει ρόλο για εμάς. Εμείς πρέπει αρχικά συμπληρώσουμε το ρόστερ μας και στη συνέχεια να δουλέψουμε για να γίνουμε ομάδα γιατί υπάρχουν πολλά καινούρια πρόσωπα και πολλά παιδιά νέα σε ηλικία, τα οποία θα πρέπει να τα πάρουμε από το χέρι και να τα καθοδηγήσουμε. Όπως καταλαβαίνετε πριν ασχοληθούμε με το πρόγραμμα πρέπει να γίνουμε ομάδα και θέλει πολύ προσπάθεια μέχρι να πούμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Θα παίξουμε με όλες τις ομάδες οπότε το πρόγραμμα δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο"

Για την ανανέωση που έγινε στο ρόστερ
"Από πέρσι στην αντρική ομάδα έμεινε ουσιαστικά μόνο ο Μαυραγάνης. Το καλοκαίρι αποφασίστηκε να αποκτηθούν 3-4 έμπειρα παιδιά (Σβορώνος, Σβερκούνος) και αυτά να πλαισιωθούν από νέα παιδιά.

Η ομάδα μας αποτελείται κατά κύριο λόγο από παιδιά κάτω των 21 ετών που δεν έχουν παίξει πολύ τα προηγούμενα χρόνια, όμως είδαμε ότι αξίζει να τους δώσουμε μία ευκαιρία να ενταχθούν σε ένα σύνολο, να πάρουν παραστάσεις κι εμπειρίες.

 Μέχρι τώρα έχουμε αποκτήσει τους Χριστοδούλου (εφηβικό ΠΑΟ), Παπαβασιλείου (Ραφήνα), Φραντζέσκο (Λαύριο) και οι Δρακάς, Κωσταρής που ανήκουν στην Αγία Παρασκευή και πέρσι αγωνίστηκαν στην Νέα Ιωνία.

Αν προσθέσουμε ακόμα έναν έμπειρο παίκτη στους ψηλούς τότε πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή χρονιά. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες και φυσικά χωρίς τραυματισμούς"