ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ | ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ¨10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ¨


Στον μεγάλο τελικό του τουρνουά ¨10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ¨ που οργανώνουν οι Διόσκουροι Κοζάνης και το ξενοδοχείο ΄Τσελίκας΄, αγωνίστηκαν ο Φοίνικας Λάρισας με το Άργος Ορεστικό ομάδες της Β΄ εθνικής και οι 2.


Ο αγώνας ήταν ντέρμπυ στην μεγαλύτερη διάρκειά του αλλά η ευστοχία του Φοίνικα από το τρίποντο που έβαλε συνολικά 13 τρίποντα έκαμψε την αντίσταση του Άργους που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ξέφρενο ρυθμό που πήρε το παιχνίδι. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 63-76 για να ακολουθήσουν οι απονομές στους νικητές.

ΑΡΓΟΣ (Δημητριάδης): Γιαγκόπουλος, Χατζόπουλος 3, Κούτρας 20, Μιχαηλίδης, Βλάχος 3, Βοιβατόπουλος 10, τράντας 8(2), Κόττας 17(3), Μαυρίδης 2, τσαμπούρης.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ (Λιάγκας): Λεπενιώτης 19(2), Αθανασόπουλος 7(1), Γοργόλης 2, Παπαχρήστος 8, Μαγρίζος 4, Κολλάτος 8(1), Τσιαβές 6(2), Περρωτής 10, Παπακώστας 8(1), Τσιαμπαλής.

Οι απονομές έγιναν από τον αντιδήμαρχο Κοζάνης κ. Ευθύμιο Ζαγάρα στην ομάδα του Φοίνικα που πήρε την 1η θέση, από τον Πρόεδρο του Φοίνικα κ. Σφόρτσα Δημήτριο στον Καρανώτα Τηλέμαχο που κέρδισε τον διαγωνισμό καρφωμάτων και από τον πρόεδρο του Άργους κ. Κωνσταντινίδη Νίκο στον Τσιαμπαλή που κέρδισε τον διαγωνισμό τριπόντων.

Το τουρνουά που έγινε για να εορτάσουμε τα 10 χρόνια από την δημιουργία της ομάδος Α.Σ. ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ κέντρισε το ενδιαφέρον των φιλάθλων της Δυτικής Μακεδονίας όπου μας τίμησε με την παρουσία του και ακούστηκαν πολλά κολακευτικά σχόλια. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε όπως και τις ομάδες που έλαβαν μέρος.