ΒΑΟΛ ΧΙΟΥ | Συμμετέχει για 16η (!!!) συνεχόμενη χρονιά σε όλες τις κατηγορίες της ΤΕ ΧίουΠαρουσία του συνόλου σχεδόν, της δύναμής της, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 1/9, η Γενική Συνέλευση της ΕΟΚ ΤΕ Χίου, που αφορούσε κατά κύριο λόγο την οργάνωση και τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου της περιόδου 2014 – 2015.

Ο ΒΑΟΛ Χίου συμμετέχει για 16η (!!!) συνεχόμενη χρονιά σε όλες τις κατηγορίες της ΤΕ Χίου.

Α΄ ΑΝΔΡΩΝ

Με τη συμμετοχή 8 ομάδων θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα της Α΄ Ανδρών.

Ο Πρωταθλητής θα συνεχίσει στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική ενώ η ομάδα που θα τερματίσει τελευταία θα υποβιβαστεί στη Β΄ Τοπική Κατηγορία 2015-2016. Οι 4 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης θα συνεχίσουν στα play-offs με τους ημιτελικούς (1ος – 4ος και 2ος – 3ος) να κρίνονται στις 3 νίκες με τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου να μετρούν κανονικά όπως κάθε χρόνο. Στον τελικό πρωταθλήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που θα φτάσει τις 4 νίκες. Μετά από ψηφοφορία αποφασίστηκε τα play-offs να διεξαχθούν Τετάρτη – Σάββατο.

Η κλήρωση που ακολούθησε έφερε τον ΒΑΟΛ Χίου φιλοξενούμενο του ΚΟΦΙΝΑ την 1η αγωνιστική, ενώ τη 2η ο Βούρειος θα φιλοξενήσει τον φιλόδοξο ΟΜΗΡΟ στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς για την ομάδα του Παντελή Βούλικα.


Αναλυτικά στο www.vaolchios.gr