ΣΕΠΚ | Νότης Κονδύλης : "Όλα δείχνουν πως ο 2ος όμιλος (Γ Εθνική) θα είναι ο πιο ανταγωνιστικός των τελευταίων χρόνων" σε δηλώσεις του στο sepk.grΜε πρωταγωνιστικές βλέψεις θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής το Κορωπί, το οποίο έχει ενισχυθεί σημαντικά. Η ομάδα των Μεσογείων έχει ως στόχο την επόμενη αγωνιστική σεζόν να αγωνίζεται στη Β' εθνική και ο προπονητής της ομάδας, Νότης Κονδύλης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ ( sepk.gr ) για τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν, για την πορεία της προετοιμασίας, το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ' εθνικής αλλά και για τα όσα βρήκε σε προσωπικό επίπεδο στο Κορωπί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε
Για τη συνεργασία του με το Κορωπί
«Είναι η δεύτερη χρονιά μου στην ομάδα και πλέον τους γνωρίζω και με γνωρίζουν καλύτερα όσον αφορά τα θέλω και τις απαιτήσεις μας. Η διοίκηση την περσινή αγωνιστική σεζόν έδειξε έμπρακτα την εμπιστοσύνη που έχει στο πρόσωπο μου, καθώς όταν ήρθαν οι δύσκολες στιγμές με στήριξε και όλοι μαζί με τα παιδιά που ήταν στην ομάδα καταφέραμε να ξεπεράσουμε τους σκοπέλους που παρουσιάστηκαν. Αυτό στη δουλειά ενός προπονητή είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς μπορεί να δουλέψει απερίσπαστα πάνω στο πλάνο που έχει. Αυτό βρήκα στο Κορωπί και γι αυτό αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η περσινή σεζόν είχα στο μυαλό μου μόνο την ομάδα και δεν σκέφτηκα να βρω κάτι άλλο».

Για το φετινό ρόστερ της ομάδας του
kondilis 2«Δυστυχώς το ρόστερ την τελευταία στιγμή παρουσίασε μία έλλειψη, καθώς ενώ είχε κλείσει ο Βιδάλης, αποφάσισε να διαλέξει άλλη ομάδα με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε μέχρι πριν λίγες ημέρες σε αναζήτηση γκαρντ που θα διαμόρφωνε και τα τελικά μας πλάνα. Γενικά το ρόστερ διαμορφώθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε κρατώντας ένα κορμό (Τσιουμπρής, Παπαβλασόπουλος, Τύρλας, Υφαντής, Παπαδόπουλος) από την περσινή ομάδα και φέρνοντας παίκτες με προσωπικότητα κι πολλές αγωνιστικές εμπειρίες από διάφορες κατηγορίες (Αγαδάκος, Κερασοβίτης, Μελάς, Κούσουλας) να μας βάλει σε διαδικασία πρωταθλητισμού επιδιώκοντας την άνοδο της ομάδας. Την εμπειρία του ρόστερ αποφασίσαμε να την πλαισιώσουμε με δύο νέα και πολύ ταλαντούχα παιδιά αλλά και με παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου».

Για την μεταγραφή του Λάζαρου Αγαδάκου
«Αν και δεν θέλω να ξεχωρίζω τους παίκτες γιατί σε μία ομάδα υπάρχουν πάντα 12 ίσως και περισσότεροι συντελεστές, ο Λάζαρος είναι μία μεγάλη υπόθεση για το Κορωπί. Είναι μεγάλη τιμή για την περιοχή και την ομάδα που ένας παίκτης με την ιστορία και την καριέρα του Λάζαρου επέλεξε να συνεργαστεί μαζί μας. Εκτός από την αναμφισβήτητα μπασκετική του αξία πρόκειται για ένα εξαιρετικό άνθρωπο, ο οποίος με την εργατικότητα του και την πληθωρική προσωπικότητα που διαθέτει αποτελεί ένα πρότυπο επαγγελματισμού για όλους μέσα στο σύλλογο».

Διαβάστε περισσότερα στο sepk.gr