ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ | Εισιτήρια διαρκείας 2014-15: "Η ιστορία της ομάδας γράφεται στο γήπεδο"


ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ | Εισιτήρια διαρκείας 2014-15: "Η ιστορία της ομάδας γράφεται στο γήπεδο"


Μετά από 3 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Α1, με αποκορύφωμα την περσινή 6η θέση και την είσοδο για πρώτη φορά στην ιστορία του στα play offs, ο Κ.Α.Ο.Δ ετοιμάζεται για ένα ακόμη "ταξίδι", στη μεγαλύτερη επαγγελματική κατηγορία μπάσκετ της χώρας, όντας ο καλύτερος πρεσβευτής της πόλης στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού αθλητισμού.

Σ' αυτό το "ταξίδι" ούτε μπορούμε, ούτε θέλουμε να είμαστε μόνοι μας. Θέλουμε συνοδοιπόρους όλους τους Δραμινούς φιλάθλους. Η απάντηση για το αν αυτή η πόλη αξίζει να έχει μία τέτοια ομάδα δίνεται μόνο στο γήπεδο.

Η διοίκηση της Κ.Α.Ε., αναγνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύει όλη η χώρα και ιδιαίτερα ο νομός της Δράμας, αποφάσισε να διαμορφώσει ανάλογα την τιμολογιακή πολιτική για τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2014-15, προσφέροντας τα σε ακόμη χαμηλότερες τιμές από τα προηγούμενα χρόνια.

Η ιστορία της ομάδας γράφεται στο γήπεδο. Η παρουσία σας, κάνει τη διαφορά.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-15 έχουν ως εξής:

Α. ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ: 180 ευρώ

Β. ΠΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ: 90 ευρώ

Όσοι από τους κατόχους διαρκείας έχουν παιδιά που είναι γραμμένα στις Ακαδημίες ΚΑΟΔ θα έχουν έξτρα έκπτωση 10% . Δηλαδή, οι τελικές τιμές των διαρκείας θα είναι : 160 ευρώ για το κάτω διάζωμα και 80 για το επάνω.

ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΚΑΒΑ ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ 28ηςΟκτωβρίου 9

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΙΘΥΡΟΙ Ηπείρου 2

ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛ: 6941663352, 6931423071