ΚΟΡΩΠΙ ΓΣ | 3ο Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα μπάσκετ 2014-2015 – Η δράση συνεχίζεται!!!


ΚΟΡΩΠΙ ΓΣ | 3ο Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα μπάσκετ 2014-2015 – Η δράση συνεχίζεται!!!

Το 3ο Ανεξάρτητο πρωτάθλημα μπάσκετ 2014-2015 θα ξεκινήσει την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 στο κλειστό του 1ο Γυμνασίου Κορωπίου με την κλήρωση του πρωταθλήματος και τον καταρτισμό των κατηγοριών να πραγματοποιείτε την Κυριακή 5 Οκτωβρίου. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο κατηγορίες Α και Β των 14 ομάδων και ανάλογα τις συμμετοχές θα εξεταστεί το ενδεχόμενο δημιουργίας και Γ΄ κατηγορίας.

Στην Α΄ κατηγορία έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι ομάδες του τερμάτισαν στις 10 πρώτες θέσεις τους περσινού πρωταθλήματος καθώς και οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας της περσινής Β΄ κατηγορίας όπως και δύο νέες ομάδες που θα επιλεγούν μέσο αγώνων μπαράζ. Στην περίπτωση που ομάδες από την Α΄ κατηγορία αποχωρήσουν από το νέο πρωτάθλημα θα αντικατασταθούν από ομάδες της Β΄ κατηγορίας καθώς και νέες ομάδες με την διαδικασία των αγώνων μπαράζ.
Το 2ο Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα μπάσκετ 2013-2014 του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου ανέδειξε πρωταθλητές τους Drinkteam.

Η ομάδα του Μαρκοπούλου μετά από ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα βρήκε το φορμάρισμα της στην κατάλληλη περίοδο και με εξαιρετικές εμφανίσεις σε play-offs και τελικούς κατάφερε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί που είχε από την αρχή και την ανωτερότητα της από τις υπόλοιπες ομάδες.

Το συγκρότημα του Γιώργου Νάσσου πήρε τα σκήπτρα από τους πρωταθλητές του 2013 Rangers επικρατώντας στον τελικό της ομάδος των Dante’s και θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με μεγάλες πιθανότητες για την διατήρηση του τίτλου.

Στην Β΄ κατηγορία τον τίτλο του πρωταθλητή κατέκτησαν οι Ατέρμονοι , οι οποίοι την νέα χρονιά θα αγωνίζονται στην Α΄ Κατηγορία. Μαζί τους το δεύτερο εισιτήριο και την άνοδο επίσης στην μεγάλη κατηγορία πήραν οι φιναλίστ Παλαίμαχοι Κερατέας που στην πρώτη τους εμφάνιση στο Ανεξάρτητο Πρωτάθλημα απέδειξαν πως έχουν τα φόντα να σταθούν στην μεγάλη κατηγορία.