ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ | Εκπλήξεις και διαγωνισμοί για τους θεατές του 3ου Patras Cup!


Την ευκαιρία να κερδίσουν εισιτήρια διαρκείας του Απόλλωνα Πάτρας για την αγωνιστική χρονιά 2014-15 θα έχουν οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν πακέτο εισιτηρίων και για τις τρεις ημέρες του 3ου Patras Cup! Με ποιο τρόπο;

Σκοράροντας τρεις βολές από τη γραμμή του φάουλ, στους διαγωνισμούς που θα γίνουν στα ημίχρονα των αγώνων κάθε ημέρας.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι των πακέτων εισιτηρίων του αγωνιστικού τριημέρου θα δηλώνουν συμμετοχή στους διαγωνισμούς κατά την είσοδό τους στο γήπεδο (Γραμματεία υποδοχής). Στα ημίχρονα θα προσκαλούνται για να διαγωνιστούν στις ελεύθερες βολές (3) και όσοι θα ευστοχούν σε ποσοστό 100% θα λαμβάνουν σαν έπαθλο εισιτήριο διαρκείας (βασικό).

Ένα δώρο-έκπληξη θα περιμένει και τους φίλους του Απόλλωνα Πάτρας που θα προμηθευτούν πακέτα εισιτηρίων για δύο και τρεις ημέρες του 3ου Patras Cup. Οι φίλαθλοι αυτών των δύο κατηγοριών θα παραλαμβάνουν κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, με την επίδειξη του πακέτου εισιτηρίων, την επίσημη πόλο μπλούζα του Απόλλωνα με το λογότυπο του νέου χορηγού ονοματοδοσίας της ομάδας (θα ανακοινωθεί στην αυριανή συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει η διοίκηση).

Υπενθυμίζεται ότι για το 3ο Patras Cup ισχύουν εισιτήρια ημέρας (10,00€ για τα δύο παιχνίδια), πακέτα δύο ημερών (15,00€ για τέσσερα παιχνίδια) και για όλο το αγωνιστικό τριήμερο (20,00€ για τα έξι παιχνίδια).

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα εξής σημεία: 1) Κλειστό γήπεδο Απόλλωνα Πάτρας, 2) Κατάστημα οπτικών «Φ. Καμίσης», 3) SIMEONIDOU MENS DRESSING, 4) Ξένες Γλώσσες «Κουτσαντώνη», 5) «Ο Βασίλης στο κέντρο».

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του 3ου Patras Cup έχει ως εξής:

19 Σεπτεμβρίου 2014
(18:30): ΠΑΟΚ – Κλουζ Ρουμανίας
(21:00): Απόλλων Πάτρας – Κόροιβος Αμαλιάδας

20 Σεπτεμβρίου 2014
(18:30): Απόλλων Πάτρας – ΠΑΟΚ
(21:00):Κόροιβος Αμαλιάδας – Κλουζ

21 Σεπτεμβρίου 2014
(17:00): ΠΑΟΚ – Κόροιβος Αμαλιάδας
(19:30): Απόλλων Πάτρας – Κλουζ