ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ | Ανακοίνωσε συμφωνία με τον Νίκος Χατζής. Ο κορυφαίος σκόρερ (με 5.184 πόντους) και σε συμμετοχές (548) παίκτης στην Α1 κατηγορία θα είναι κάτοικος Τρίπολης.


Η μεγάλη μεταγραφή για τον Αρκαδικό ολοκληρώθηκε και από σήμερα ο κορυφαίος σκόρερ (με 5.184 πόντους) και σε συμμετοχές (548) παίκτης στην Α1 κατηγορία, Νίκος Χατζής, είναι και επίσημα μέλος στο ρόστερ της Τριπολιτσιώτικης ομάδας, που φέτος θα κυνηγήσει το μεγάλο της όνειρο, που δεν είναι άλλο από την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Ο Νίκος Χατζής γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1976 και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ από τα ανοικτά γήπεδα της Καλαμάτας, συνεχίζοντας να παίζει στο κλειστό της «Τέντας» όπου αγωνίστηκε με επιτυχία στην Καλαμάτα 80 και τον Ποσειδώνα Καλαμάτας.

Ο Νίκος Χατζής που θα φοράει το Νο9 στον Αρκαδικό άνοιξε… πανιά στην Α1 κατηγορία του μπάσκετ με την ΑΕΚ, στην οποία έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της και φυσικά ο αρχηγός της μέχρι το 2005 που φόρεσε το «δικέφαλο», αλλά και στην επιστροφή του το 2007 (έως και το 2009 που αγωνίστηκε).

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις :