ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ | Πρώτη φιλική νίκη για τη φετινή σεζόν. Επικράτησε του ΚΑΟ Μελισσίων με 77-51 (σ.σ. διάρκειας 50')ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ | Πρώτη φιλική νίκη για τη φετινή σεζόν. Επικράτησε του ΚΑΟ Μελισσίων με 77-51 (σ.σ. διάρκειας 50')

Οι παίκτες μας έδειξαν ότι μέρα με τη μέρα τα... βαριά πόδια τους -λόγω της επίπονης προετοιμασίας- "λύνονται", ενώ απόψε εφάρμοσαν ακόμη περισσότερα πράγματα που έχουν δουλευτεί στην προετοιμασία (και μάλιστα απέναντι σε μία δυνατή ομάδα), με τον Δημήτρη Γκόφα και τον άμεσο συνεργάτη του, Χριστόφορο Γιατράκο, να βγάζουν πολύτιμα συμπεράσματα εν όψει της συνέχειας.

Στο πρώτο ημίχρονο (26-32 στο 20' υπέρ της ομάδας του Φάνη Αποστολάκη), τα Μελίσσια ήταν καλύτερα στα σημεία δείχνοντας θετικότατα δείγματα γραφής, ενώ, αντίθετα, στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης, η Νίκη ανέβασε "στροφές" αποδίδοντας κατά διαστήματα και όμορφο μπάσκετ. Το 40λεπτο έληξε με την ομάδα μας να επικρατεί με 64-48, ενώ συμφωνήθηκε να παιχτεί ένα επιπλέον δεκάλεπτο, με την Νίκη να φτάνει τελικά στο θετικό αποτέλεσμα με 77-51.