ΡΕΘΥΜΝΟ Aegean | Πρώτο φιλικό απέναντι στο Ηράκλειο


Μία καλή ευκαιρία για ξεμούδιασμα αλλά και για να δοκιμάσουν, πρώτη φορά σε συνθήκες αγώνα, όσα δουλεύουν στις προπονήσεις είχαν οι παίκτες του Ρέθυμνο Aegean στο φιλικό απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο «Μελίνα Μερκούρη». Το «παρών» έδωσε και ο Μουχάμαντ Φαγιέ, ο οποίος αφίχθη σήμερα στο Ρέθυμνο και παρακολούθησε από κοντά τη νέα του ομάδα.

Με αφορμή τον φιλικό αγώνα, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος σε δηλώσεις του ανέφερε: «Το σημερινό φιλικό ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας και ήταν το πρώτο για την ομάδα μας. Τα παιδιά προέρχονται από σκληρή δουλειά και ήταν κουρασμένα. Οι συνεργάτες μου ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες όσο καιρό ήμουν με την Εθνική ομάδα και αυτό με ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Σε γενικές γραμμές η εικόνα της ομάδας ήταν καλή. Η προετοιμασία συνεχίζεται, όπως και η σκληρή δουλειά από όλους. Πλέον είμαστε πλήρεις, καθώς και με την δικιά μου την παρουσία και με αυτή του Φαγιέ, θα συνεχίσουμε το μοντάρισμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μετά το φιλικό με το Ηράκλειο, έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα τεστ, αυτό του Σαββάτου κόντρα στον ΟΦΗ. Είναι φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας, τα παιδιά έχουν δουλέψει πάρα πολύ και αυτοί οι αγώνες μόνο καλό μπορούν να τους κάνουν».