ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Back2School. Θρύλος και… στα θρανία!ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Τζάμπολ στη νέα σχολική σεζόν… τζάμπολ και από την ΚΑΕ Ολυμπιακός και το Official Olympiacos BC Store! Οι Πειραιώτες εύχονται καλή σχολική χρονιά στους θρυλικούς μαθητές τους έχοντας εμπλουτίσει τα ράφια της επίσημης μπουτίκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός, με νέα και ασυναγώνιστα προϊόντα σε μοναδικές τιμές. Προϊόντα που κάθε μαθητής θα πρέπει να διαθέτει στην σχολική του τσάντα αλλά και στο γραφείο του για… καλά «ερυθρόλευκα» διαβάσματα.

Ενδεικτικά λοιπόν, κάθε μικρός και μεγάλος φίλος του Ολυμπιακού μπορεί να προμηθευτεί από το Official Olympiacos BC Store τσάντες από 16.90 ευρώ, τετράδια και ντοσιέ από 2.50 ευρώ, στυλό μόλις με 1 ή 2 ευρώ καθώς επίσης και πολλά ακόμα απαραίτητα αξεσουάρ γραφείου αλλά και δωματίου.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να δει και να προμηθευτεί τα νέα προϊόντα από την μοναδική συλλογή «Back To School» και μέσα από το επίσημο e-shop της ΚΑΕ Ολυμπιακός, στην διεύθυνση officialstore.olympiacosbc.gr, με την διαδικασία παραγγελίας να είναι πολύ απλή.

Καλή σχολική και… «ερυθρόλευκη» σεζόν!