ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Εναρξη συνεργασίας με τον χειρούργο ορθοπεδικό Δημήτρη Τσούκα


Η Διοικούσα Επιτροπή του X-Level Αθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον χειρούργο ορθοπεδικό Δημήτρη Τσούκα.

Ο Δημήτρης Τσούκας (www.tsoukas-ortho.gr) είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικής και Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Είναι ο υπεύθυνος ιατρός και Αντιπρόεδρος της Ιατρικής Επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, ενώ είναι ο γιατρός των All Star Game της Basket League ΟΠΑΠ για πάνω από δέκα χρόνια.

Διετέλεσε ιατρός της γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης Αθηναϊκού, Πρωταθλήτριας Ευρώπης 2009-’10, των ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας, Ηλυσιακός και Λεβαδειακός, ΚΑΕ Αμαρουσίου, Πανελληνίου Γ.Σ., Ηλυσιακού, Ιωνικού Ν.Φ, ΑΕΚ κ.ά.

Είναι μέλος παγκόσμιων αθλητιατρικών και ορθοπεδικών εταιρειών και Ιδρυτής και Διευθυντής του Κέντρου Ελάχιστα Επεμβατικής Ορθοπεδικής και Αθλητιατρικής Χειρουργικής MIOSMED (εγκεκριμένο εκπαιδευτικό κέντρο ISAKOS), και του Ορθοπαιδικού και Αθλητιατρικού Κέντρου Πρόληψης Υγείας Orthopraxis (www.ortho-praxis.gr).