ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Κώστας Σορώτος : Το διαχειριστήκαμε σωστά. Είναι μεγάλη τιμή το ότι θα παίξουμε με τον Άρη, που δείχνει η πιο φορμαρισμένη ομάδα


Τα αποτελέσματα των αγώνων του Κυπέλλου και των φιλικών δεν πρέπει να τα λαμβάνουμε και πολύ σοβαρά. Το σημαντικό στοιχείο που πρέπει να κρατήσουμε είναι η διάθεση και το ταλέντο που δείξαμε, απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση, την αγωνιστικότητά μας και το γεγονός ότι πήραμε το προβάδισμα από νωρίς και το διαχειριστήκαμε σωστά".

Ο Κώστας Σορώτος είναι πάρα πολύ έμπειρος για να παρασυρθεί από ένα θετικό αποτέλεσμα και να αρχίσει τις θριαμβολογίες, αλλά παράλληλα αποδίδει στους παίκτες τους το... μπράβο για την προσπάθεια.

"Η προετοιμασία της ομάδας πήγε πολύ καλά και όλοι έδειξαν όρεξη για δουλειά. Ευτυχώς, που δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς" συμπλήρωσε, ενώ για τη συνέχεια των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας υποστήριξε: "Είναι μεγάλη τιμή το ότι θα παίξουμε με τον Άρη, που δείχνει η πιο φορμαρισμένη ομάδα, μετά και την κατάκτηση του “Nick Galis Cup”.

Θέλουμε να σταθούμε αξιοπρεπώς σε αυτόν τον αγώνα και από εκεί και πέρα μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα". - Να θυμίσουμε στους φίλους της ομάδας πως συνεχίζει η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας.

Η στήριξή τους είναι σημαντική για τον σύλλογο, σ' αυτή τη φάση που βρίσκεται, στο νέο του ξεκίνημα.