ΠΑΟΚ | ...με τον Φίλιππο Βέροιας για φιλανθρωπικό σκοπόΟ ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την επόμενη Κυριακή (14/9) τον Φίλιππο Βέροιας. Θα μπορούσε να είναι ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι που προστέθηκε στο πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, αλλά πρόκειται για έναν πολύ ιδιαίτερο και εξόχως σημαντικό αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και προεκτάσεις στις οποίες πρέπει όλοι να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή.

Ο αγώνας Φίλιππος Βέροιας – ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί για να ενισχυθεί το έργο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποδέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη την σχετική πρόταση που δέχθηκε για την διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα.

Ο φιλικός αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Μακροχωρίου, την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014 και θα ξεκινήσει στις 5μ.μ. Τα έσοδα από την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα θα διατεθούν στην Πρωτοβουλία για το Παιδί.

Τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα κοστίζουν 5€ και θα διατίθενται –εκτός από το ΕΑΚ Μακροχωρίου την ημέρα του αγώνα- και από την Πρωτοβουλία για το Παιδί, από τις εξής θέσεις:
1.Γραφείο Προέδρου, Ανοίξεως 19, τηλ. 23310-29571 και
2. Κέντρο Αναφοράς, πλατεία Ζωγιοπούλου 3, τηλ. 23310-72303.

Δείτε ΕΔΩ την αφίσα του μεγάλου φιλικού αγώνα Φίλιππος Βέροιας – ΠΑΟΚ
Διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση που εξέδωσε για τον φιλικό αγώνα της επόμενης Κυριακής (14/9).

Πληροφορίες για την Πρωτοβουλία για το Παιδί…
O Σύλλογος «Πρωτοβουλία για το Παιδί» ιδρύθηκε στη Βέροια τον Απρίλιο του 2008.
Σήμερα, δραστηριοποιούνται στους κόλπους του 350 μέλη και 200 περίπου ενεργοί εθελοντές.

Πεδίο δράσης της Δομής μας είναι πρωτίστως η φροντίδα και η προστασία παιδιών που , προερχόμενα από οικογένειες που δυσλειτουργούν ή είναι διαλυμένες, βιώνουν την παραμέληση, την ψυχολογική και σωματική βία, την περιθωριοποίηση και την απόρριψη, τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και μέσα στο σχολικό και κοινωνικό περιβάλλον , καθώς και η παντοειδής ενίσχυση των οικογενειών τους. Ακόμη, ομάδες-στόχους της ΠγτΠ αποτελούν οι ευπαθείς οικογένειες με παιδιά και οι ευπαθείς ομάδες του τοπικού πληθυσμού που πλήττονται από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Αναλυτικά στο http://www.paokbc.gr/news/news/3781