Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πυλαία - Ηρακλής 81- 62 Δείτε τα καλάθια του αγώνα κυπέλλου γυναικών

Παρακολουθείστε τα καλάθια του αγώνα κυπέλλου γυναικών , μεταξύ της ΑΕ Πυλαίας και του Ηρακλή 81- 62

yt GrSpotakia

ΑΕ Πυλαίας – ΓΣ Ηρακλής 81-62
Δεκάλεπτα: 15-23, 34-35, 58-49, 81-62
Διαιτητές: Λουλουδιάδης-Δέλλας
ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ (Λίτσου-Γιάνναρος): Μπαλλά 1, Πετρίδου 10(2), Κατσαμούρη 10, Λάλου 2, Σταμπή 5(1), Καραμπατζάκη 20, Παπαρδέλα 18, Γαλιτσιάνου 7, Τζήμου 2, Βατσιτσίδου 6(1).
ΗΡΑΚΛΗΣ (Τζιότζιος): Πάππα, Ελευθεριάδου 2, Ξανθινίδου, Θωμά 18(4), Παπά, Γιαννούδη 7(1), Λογδανίδου 16, Καλογρίδου 11(1), Σιδηροπούλου 2, Δημητριάδου 4, Θωμαϊδου 2.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | ΒΑΠ.. σ' ευχαριστούμε!


Η αγωνιστική περίοδος 2013-14, σφραγίστηκε στην οικογένεια του ΚΟΛΟΣΣΟΥ, από τον άξιο χορηγό ονόματος, την εταιρεία ΒΑΠ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΟΥΓΙΟΣ ΑΒΕΕ.

Η ΒΑΠ, εταιρεία από τις μεγαλύτερες στο νησί μας με ιστορία και ποιότητα, αντιπροσωπεύει με τα μεγαλύτερα διεθνή ονόματα στο χώρο του αναψυκτικού και όχι μόνο, με πορεία ανάπτυξης, απαντάει στη σύγχρονη ζήτηση της αγοράς με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για μικρούς και μεγάλους. Αναψυκτικά, νερά, χυμοί, μπύρες τελευταία το τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Η ΒΑΠ συμπορεύτηκε με τους θαλασσί και στάθηκε αρρωγός σε κάθε βήμα με τη φροντίδα του χορηγού με όραμα και πίστη στην ομάδα. Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ευχαριστεί για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια και για τη συνέχεια της χορηγικής συνεργασίας από άλλη θέση.

Στη νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκινάει, ένας νέος χορηγός ονόματος μπαίνει στην οικογένεια του ΚΟΛΟΣΣΟΥ, για μια επιτυχημένη συνέχεια στην πορεία της ομάδας.