ΑΡΗΣ | Μανωλόπουλος και Καραθανάσης στο «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό»..


Ο ΑΡΗΣ δε θα μπορούσε να μη δώσει το «παρών» σε μία προσπάθεια για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και ο Γιάννης Καραθανάσης, τα δύο τελευταία, χρονικά, αποκτήματα της ομάδας, έτρεξαν σήμερα (3/9) για ιερό σκοπό.

Οι δύο καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ συμμετείχαν στον κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνα, «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» που έγινε με πρωτοβουλία του Αθλητικού Συλλόγου Ερμής και της ΔΕΘ.

Οι συμμετέχοντες έτρεξαν και περπάτησαν λες τις ώρες της ημέρας, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Όσοι δήλωσαν συμμετοχή παρέλαβαν ένα φορητό chip για να χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά. Κάθε χιλιόμετρο κάθε συμμετέχοντα, μετατράπηκε σε χρήματα για κοινωφελή και φιλανθρωπικά ιδρύματα, το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, το Ορφανοτροφείο Θηλέων Μέλισσα και οι Γιατροί του Κόσμου (παράρτημα Θεσσαλονίκης).

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και ο Γιάννης Καραθανάσης συμμετείχαν με μεγάλη χαρά στη διοργάνωση. «Είναι χαρά μας που βρεθήκαμε εδώ και τρέξαμε για έναν ιερό σκοπό. Βρήκα την ιδέα του αγώνα εξαιρετική και θα πρέπει να υπάρχει και συνέχεια γιατί αυτά τα ιδρύματα αξίζουν της στήριξης όλων μας, πόσο μάλλον όταν αυτή η στήριξη έρχεται μέσω του αθλητισμού», τόνισε ο Μανωλόπουλος.

«Είναι εξαιρετική η ιδέα του συγκεκριμένου αγώνα και θέλουμε και ως άτομα και ως ΑΡΗΣ να συμμετέχουμε σε έναν τέτοιο αγώνα. Το να στηρίζεις οικονομικά ιδρύματα που προσφέρουν κοινωνικό έργο είναι πάντα θετικό. Το να το κάνεις αυτό τρέχοντας, βοηθάς και τον εαυτό σου», επισήμανε από την πλευρά του ο Καραθανάσης.