ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ | Ανακοίνωσε συμφωνία με τον Γιώργο Γαλιώτο


Παίκτης του Κοροίβου θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο καλαθοσφαιριστής, Γιώργος Γαλιώτος, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την ομάδα μας. Ο έμπειρος σέντερ συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του προπονητή μας, Χάρη Μαρκόπουλου.

Ο Γιώργος Γαλιώτος ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ από τον Αρκαδικό. Το 2004 μετακόμισε στον Πανελλήνιο, όπου παρέμεινε μέχρι το 2006, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στην Α1 Εθνική κατηγορία. Ακολούθησαν άκρως παραγωγικές χρονιές στην Β' Εθνική με τον Ποσειδώνα Καλαμάτας, τον Άλιμο και τον Δούκα, πριν επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια μέσω του Ηλυσιακού. Η παρουσία του στους "κιτρινόμαυρους" ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2012, με την βουλγαρική Βάρνα να αποτελεί τον επόμενό του προορισμό. Οι εμφανίσεις του ήταν εξαιρετικές (2ος ριμπάουντερ και 9ος μπλοκέρ του βουλγαρικού πρωταθλήματος), όμως πριν τελειώσει η σεζόν αποφάσισε να... επαναπατριστεί για χατίρι του Περιστερίου. Πέρυσι, ήρθε στα μέσα της χρονιάς στον Κόροιβο, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη της ανόδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το διάστημα 2003-2004 ήταν διεθνής με την εθνική μας ομάδα των εφήβων, ενώ το 2009 έπαιξε στην Πανεπιστημιάδα του Βελιγραδίου, φορώντας την φανέλα της Εθνικής ομάδας, U24.

Who is who:
Όνομα: Γιώργος Γαλιώτος
Ημ. Γέννησης: 20-12-1986
Ύψος: 2,13
Θέση: Σέντερ
Προηγούμενες ομάδες: Αρκαδικός, Πανελλήνιος, Ποσειδώνας Καλαμάτας, Άλιμος, Δούκας, Ηλυσιακός, Βάρνα, Περιστέρι