ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ | Τα φιλικά της ΝίκηςΗ προετοιμασία της Νίκης Αμαρουσίου συνεχίζεται με αμείωτους -και διαρκώς αυξανόμενους- ρυθμούς και στο πλαίσιο αυτής, η ομάδα μας θα δώσει σειρά δυνατών φιλικών αναμετρήσεων, αρχής γενομένης από αύριο, Σάββατο 6/9, όπου θα αντιμετωπίσει τον Χολαργό (Β' Εθνική), στο κλειστό της Κοκκινιάς.

Εν συνεχεία, η Νίκη θα τεστάρει τις δυνάμεις της απέναντι σε Κορωπί, Πεύκη, ΚΑΟ Μελισσίων και Πόλις Καλλιθέας, ενώ θα λάβει μέρος και σε τρία τουρνουά με υψηλό δείκτη δυσκολίας. Αρχικά στο Τουρνουά του Παπάγου (Προμηθέας Πατρών, Ίκαρος Ν. Σμύρνης και Παπάγος), εν συνεχεία στο 2ο Τουρνουά "Δημήτρης Ραχωβίτσας" (Πανερυθραϊκός, Μαρούσι και Δούκας) και τέλος σε εκείνο του Λουτρακίου (Ιωνικός Ν. Φιλαδελφείας, Παλαίμων Κορίνθου και ο διοργανωτής Ποσειδώνας Λουτρακίου).

Έτσι, ο Δημήτρης Γκόφας και ο άμεσος συνεργάτης του Χριστόφορος Γιατράκος, θα έχουν την ευκαιρία να δουν... επί του πρακτέου τα όσα έχουν δουλέψει στην προετοιμασία και το βαθμό αφομοίωσής τους από τους παίκτες, αλλά και να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα, εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Τα εντός έδρας φιλικά της Νίκης θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών της Νίκης Αμαρουσίου:

Σάββατο 6/9 Νίκη Αμαρουσίου-Χολαργός (κλ. Κοκκινιάς)

Κυριακή 7/9 Κορωπί-Νίκη Αμαρουσίου (κλ. Κορωπίου)

Πέμπτη 11/9 Πεύκη-Νίκη Αμαρουσίου (κλ. Πεύκης)

Κυριακή 14/9 Νίκη Αμαρουσίου-ΚΑΟ Μελισσίων (κλ. Κοκκινιάς)

Σάββατο 20-Κυριακή 21/9 Τουρνουά Παπάγου (Νίκη Αμαρουσίου, Προμηθέας Πατρών, Ίκαρος Ν. Σμύρνης και ο διοργανωτής Παπάγος)

Πέμπτη 25/9 Νίκη Αμαρουσίου-Πόλις Καλλιθέας (κλ. Κοκκινιάς)

Σάββατο 27-Κυριακή 28/9 2ο Τουρνουά "Δημήτρης Ραχωβίτσας" (Νίκη Αμαρουσίου, Πανερυθραϊκός, Μαρούσι και Δούκας, στο κλειστό της Κοκκινιάς, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου)

Παρασκευή 3-Σάββατο 4/10 Τουρνουά Λουτρακίου (Νίκη Αμαρουσίου, Ιωνικός Ν. Φιλαδελφείας, Παλαίμων Κορίνθου και ο διοργανωτής Ποσειδώνας Λουτρακίου)