ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ | Ο Ανδρέας Καρακατσάνης νέο μέλος στο τεχνικό τιμ της ομάδας


To πρώτο του φιλικό παιχνίδι έδωσε ο Προμηθέας την Κυριακή με αντίπαλο την εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού. Το τελικό σκορ και η νίκη με 61-57 λίγο ενδιέφερε τον Τάσο Νικητόπουλο, που ήθελε να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες της ομάδας του να... πιάσουν μπάλα και να χαλαρώσουν λίγο παίζοντας, μετά από ένα εξαντλητικό πρόγραμμα προετοιμασίας.

Η ομάδα του Χαλανδρίου θα δώσει αρκετά φιλικά στη συνέχεια κυρίως με ομάδες Β' και Γ' Εθνικής, με τον τεχνικό του συλλόγου να περιμένει να εξαγάγει τα πρώτα του συμπερασμάτα σταδιακά μέχρι το τζάμπολ των επίσημων υποχρεώσεων, στις 12/10.

Παράλληλα, στο τεχνικό τιμ της ομάδας προστέθηκε ο Ανδρέας Καρακατσάνης που θα έχει ειδικό ρόλο σκάουτινγκ και ατομικής εκγύμνασης, ενώ από την διοίκηση του συλλόγου υπήρξε και ενημέρωση για την έναρξη των Ακαδημιών. Αναλυτικά:

Οι Ακαδημίες του Προμηθέα που πέρυσι διπλασιάστηκαν με εκατοντάδες γονείς να εμπιστεύονται την εκγύμναση και την διδασκαλία των μυστικών του μπάσκετ στους προπονητές των τμημάτων, ξεκινούν και φέτος.

Οι εγγραφές για όλα τα παιδιά που θέλουν να αθληθούν, αγόρια και κορίτσια θα γίνονται την Τετάρτη από τις 18.00-21.00, το Σάββατο από τις 10.00 ως τις 14.00 και την Κυριακή από τις 15.00 ως τις 20.00 στα γραφεία του συλλόγου, στο κλειστό Μ. Παπαδάκης.

Όλες οι προπονήσεις γίνονται υπό την αυστηρή επίβλεψη πτυχιούχων προπονητών και με την υψηλή εποπτεία των πρώτων προπονητών του συλλόγου, Τάσου Νικητόπουλου για τα αντρικά τμήματα και Μάνου Μανουσάκη για τα γυναικεία.
Ελάτε και εσείς στην οικογένεια του Προμηθέα που πρωταγωνιστεί μόνιμα τα τελευταία χρόνια στο Αθηναϊκό μπάσκετ και μάθετε τα μυστικά του μπάσκετ δίπλα σε καταξιωμένους και πτυχιούχους προπονητές.