ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Υπεύθυνος προγράμματος ακαδημιών ο Παπαδόπουλος


Η ακαδημία καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο προπονητής της Εφηβικής μας ομάδας Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος αναλαμβάνει υπεύθυνος του προπονητικού προγράμματος όλων των τμημάτων της ακαδημίας .

Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος είναι προπονητής με τεράστια εμπειρία, διακρίσεις και τίτλους σε επίπεδο ακαδημιών αλλά και ανδρικών και γυναικείων ομάδων είτε ως βοηθός προπονητή είτε ως πρώτος προπονητής .

Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με δίπλωμα προπονητή καλαθοσφαίρισης με βαθμό ειδικότητας (Άριστα) και έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας από κορυφαίους προπονητές και ομιλητές . (ZELIMIR OBRADOVIC - LENNY WILKENS – AL VARMEIL – DEL HARIS – I. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ – JIM HARRIC – DON DASEY - - NIKOΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ MARIO VLASONE – HOSE MARIA IZQUIERDO – ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΟΥ – ΜΑRIO FIORETTI – PAT SALLIVAN – NEVEN SPAHIJA – ERIC MUSSELMAN – MIKE DUNLAP – OKTAY MAHMUTI)

Αποτελεί μέλος του προπονητικού team της ακαδημίας του Παναθηναϊκού ΑΟ από το 1998 , έχει περάσει από όλα τα τμήματα του συλλόγου και από το 2007 μέχρι και σήμερα είναι προπονητής της Εφηβικής ομάδας μας . Έχει κατακτήσει 4 (τέσσερα) συνεχόμενα πρωταθλήματα Α ΕΣΚΑ ΕΦΗΒΩΝ ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (2012) , δύο 2ες θέσεις (2013 & 2014 ) και μία 3η θέση (2011).

Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος έχει εργαστεί και σε άλλες ακαδημίες μπάσκετ με επιτυχία στο έργο του , όπως στον Πανελλήνιο ΓΣ τον Πανιώνιο ΓΣ τον Ηλυσιακό ΑΟ (Παιδική ομάδα 1η θέση Αθήνας και τη 2η θέση στο Πανελλήνιο.) τον ΑΟ Σπόρτινγκ και την BAC Teleunicom (Ομπράντοβιτς – Ιτούδη – Παταβούκα ) όπου είναι και μέχρι σήμερα υπεύθυνος προπονητών και προγράμματος .
Το πλούσιο βιογραφικό του Κ. Παπαδόπουλου περιλαμβάνει επίσης τη θέση του υπεύθυνου προγράμματος σε διοργανώσεις camp της Αθλητικής Ένωσης Ψυχικού , του Πανελληνίου ΓΣ , του Αμερικανικού κολλεγίου DEREE της BAC teleunicom και της ακαδημίας μας