ΑΡΗΣ | Ενημέρωση για τα εισιτήρια διαρκείαςΗ ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τις θύρες 5-6 δε θα γίνεται πλέον από τα γραφεία της Κ.Α.Ε., αλλά αποκλειστικά από τους συνδέσμους φιλάθλων της ομάδας.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09.00 έως τις 17.00, από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, 1ος όροφος, τηλ. 2310 265 600) και ηλεκτρονικά από το www.arisbc.gr.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Παιδικό εισιτήριο: Σε όλες τις θύρες του γηπέδου διατίθεται παιδικό εισιτήριο με έκπτωση 50% για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών, εκτός από τις θύρες 5-6.

Άνεργοι: Οι άνεργοι μπορούν με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας και της Αστυνομικής τους ταυτότητας να αγοράζουν το εισιτήριο διαρκείας τους στην τιμή των 80€ στις θύρες 4 και 10.

Κάτοικοι εκτός Ν. Θες/νίκης:Για τους φιλάθλους που διαμένουν εκτός νομού Θεσσαλονίκης, το εισιτήριο διαρκείας κοστίζει 80€ στις θύρες 4 και 10 (απαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικού από την εκάστοτε Δημοτική Αρχή).

Οικογενειακή κερκίδα: Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, θα λειτουργεί οικογενειακή κερκίδα στη θύρα 1 του Nick Galis Hall στην τιμή των 100€ για κάθε ενήλικα μαζί με ένα παιδί. Η τιμή διαμορφώνεται στα 120€ για κάθε ενήλικα μαζί με 2 παιδιά κ.ο.κ.

Ακαδημίες: Για τους γονείς των αθλητών των ακαδημιών μπάσκετ., ισχύει έκπτωση 20% σε όλες τις θύρες του γηπέδου (εξαιρουμένων των θυρών 5-6). Για πρώτη φορά φέτος, ισχύει για τους γονείς των αθλητών των ακαδημιών των υπόλοιπων τμημάτων, έκπτωση 10% σε όλες τις θύρες του γηπέδου (εξαιρουμένων των θυρών 5-6).

* Οι court side seats θα μεταφερθούν μπροστά από τη θύρα 2-3, δεδομένης της αλλαγής των πάγκων των ομάδων.

* Λόγω της μεταφοράς των πάγκων, θα ήταν θεμιτό, οι φίλαθλοι που θέλουν προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους, να έρχονται στο “Nick Galis Hall” και να βλέπουν τις θέσεις όπως έχουν διαμορφωθεί, ώστε να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μετρητά
Πιστωτική κάρτα (από 2 έως 6 άτοκες δόσεις- εξαρτάται από την τιμή του εισιτηρίου διαρκείας)