ΨΥΧΙΚΟ ΑΕ | Ανακοίνωσε συνεργασία με τον κορυφαίο χειρουργό ορθοπαιδικό Δημήτρη ΤσούκαΨΥΧΙΚΟ ΑΕ | Ανακοίνωση

Η Α.Ε. Ψυχικού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Τσούκα. Ο κορυφαίος χειρουργός ορθοπαιδικός της χώρας θα βρίσκεται στην "οικογένειά" μας την προσεχή αγωνιστική περίοδο φροντίζοντας για την υγεία των αθλητών του συλλόγου.

Ποιος είναι

Ο Δημήτρης Τσούκας (www.tsoukas-ortho.gr) είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικής και Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Είναι ο υπεύθυνος ιατρός και Αντιπρόεδρος της Ιατρικής Επιτροπής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, ενώ είναι ο γιατρός των All Star Game της Basket League ΟΠΑΠ για πάνω από δέκα χρόνια.

Διετέλεσε ιατρός της γυναικείας ομάδας καλαθοσφαίρισης Αθηναϊκού, Πρωταθλήτριας Ευρώπης 2009-’10, των ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας, Ηλυσιακός και Λεβαδειακός, ΚΑΕ Αμαρουσίου, Πανελληνίου Γ.Σ., Ηλυσιακού, Ιωνικού Ν.Φ, ΑΕΚ κ.ά.

Είναι μέλος παγκόσμιων αθλητιατρικών και ορθοπεδικών εταιρειών και Ιδρυτής και Διευθυντής του Κέντρου Ελάχιστα Επεμβατικής Ορθοπεδικής και Αθλητιατρικής Χειρουργικής MIOSMED (εγκεκριμένο εκπαιδευτικό κέντρο ISAKOS), και του Ορθοπαιδικού και Αθλητιατρικού Κέντρου Πρόληψης Υγείας Orthopraxis (www.ortho-praxis.gr).