ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ | Ανακοίνωσε συμφωνία συνεργασίας με τον Πάνο Φιλιππάκο.Ο Κόροιβος χτυπάει σε όλα τα μέτωπα, κάνοντας δικό του ένα μεγάλο ταλέντο, με προοπτικές να κάνει θραύση μέσα στα επόμενα χρόνια...

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση:
Η ΚΑΕ Κόροιβος κάνει γνωστή την έναρξη της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο αθλητή, Πάνο Φιλιππάκο, ο οποίος άφησε θετικές εντυπώσεις στον Χάρη Μαρκόπουλο κατά τη διάρκεια της δοκιμής του και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.
Η επιλογή του συγκεκριμένου παίκτη αποτελεί παράλληλα και επένδυση για το μέλλον, καθώς διαθέτει πλούσια προσόντα και πολλά περιθώρια εξέλιξης. Το ταλέντο του φάνηκε από νεαρή ηλικία και γι' αυτό είναι διεθνής με τις "μικρές" εθνικές μας ομάδες, ενώ τη σεζόν 2011-2012 κατέκτησε το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Δούκα.
Ακολούθησε μια χρονιά με πρωταγωνιστικό ρόλο στο αντρικό τμήμα των γνωστών εκπαιδευτηρίων, που του έδωσε την ευκαιρία να "γευτεί" το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας με το Ψυχικό. Φέτος, συμφώνησε με τον Κόροιβο, πραγματοποιώντας το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Who is who
Όνομα: Πάνος Φιλιππάκος
Ημ. Γέννησης: 9/4/1994
Θέση: πάουερ φόργουορντ / σέντερ
Ύψος: 2,04
Προηγ. ομάδες: Δούκας, Ψυχικό