ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ CARNA | Και το όνομα αυτού...Απόλλων CARNA. O νέος χορηγός ονοματοδοσίαςΚαι το όνομα αυτού...Απόλλων CARNA. Η διοίκηση του Συλλόγου ανακοίνωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου το νέο χορηγό ονοματοδοσίας και ευχαρίστησε δημόσια την επιχειρηματική οικογένεια Μιχαλάκου για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κώστας Καραπάνος τόνισε ότι, η χορηγική συνεργασία του Απόλλωνα με την CARNA, όσον αφορά στην ονοματοδοσία, θα προσφέρει αθλητικά πλεονεκτήματα στο Σύλλογο και εμπορικά πλεονεκτήματα στην επιχείρηση. «Δεσμευόμαστε να εργαστούμε σκληρά, εναρμονίζοντας την επωνυμία CARNA στον επικοινωνιακό σχεδιασμό του Απόλλωνα, ώστε να περάσουμε από τη χορηγική ονοματοδοσία που σας ανακοινώσαμε σήμερα στο επίπεδο της αποτελεσματικής συνεργασίας» πρόσθεσε ο Κ. Καραπάνος και επεσήμανε ότι η απόφαση της CARNA να συνδέσει το όνομά της με τον Απόλλωνα θα προσφέρει στην επιχείρηση αύξηση αναγνωρισιμότητας, φήμη, πιστότητα προϊόντος, ταύτιση με το σύλλογο, εναλλακτικούς τρόπους προβολής πέραν των συνηθισμένων κ.ά.

Η Μαρίνα Μιχαλάκου, εκ μέρους της CARNA, τόνισε: «Σήμερα ξεκινάει η νέα αγωνιστική χρονιά για την αγαπημένη μας ομάδα, τον Απόλλωνα, που αποτελεί πρότυπο και καμάρι του υγιούς αθλητισμού της πόλης μας. Στην προσπάθειά του αυτή, η εταιρεία CARNA έρχεται συμπαραστάτης αποδεικνύοντας το κοινωνικό της πρόσωπο και την διάθεση της ανιδιοτελούς προσφοράς. Ξεκινάμε λοιπόν σήμερα όλοι μαζί, για να ανεβάσουμε την αγαπημένη μας ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει: Στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Σας ευχαριστώ».

Στη συνέντευξη τύπου παρέστη και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, ο οποίος τόνισε ότι δέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόσκληση του Απόλλωνα CARNA για το 3ο Patras Cup, καθώς το τουρνουά είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Ανδρέα Μολφέτα και ήθελε να αποτίσει φόρο τιμής στο αείμνηστο πρόεδρο του Συλλόγου. «Ήταν ένας από τους πιο κοντινούς μου συνεργάτες και από τους μεγαλύτερους ανθρώπους του μπάσκετ της Πάτρας που έχω γνωρίσει...» είπε. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, μιλώντας για την συνεργασία του Απόλλωνα με την CARNA, ανέφερε ότι είναι σημαντικό για όλες τις επαγγελματικές ομάδες να πλαισιώνονται από ισχυρές εταιρείες. «Ο Απόλλωνας, τα τελευταία χρόνια που επέστρεψε στην Α1, μας εκπλήσσει θετικά. Κάθε χρόνο είναι και καλύτερος. Το γεγονός ότι μια τόσο δυνατή τοπική εταιρεία έρχεται να συνδράμει στο έργο της διοίκησης είναι πολύ σημαντικό» σημείωσε ο Γ. Χαλβατζάκης και συνεχάρη την διοίκηση του Απόλλωνα για την εργώδη προσπάθεια στον τομέα του μάρκετινγκ και την εταιρεία CARNA για την απόφασή της να στηρίξει την ομάδα.

Ο Γ. Γ. της ΕΟΚ Τάκης Τσαγκρώνης τόνισε ότι η Πάτρα είναι πρωτοπόρα στον αθλητισμό τα τελευταία χρόνια. «Το απέδειξε με το καινούργιο ξεκίνημα που έκανε ο Απόλλωνας και σήμερα το επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά. Πρέπει να καταλάβουμε εμείς οι Πατρινοί ότι έχουμε τη δυνατότητα να προχωράμε μπροστά μόνοι μας» είπε ο Τ. Τσαγκρώνης και επεσήμανε ότι η συνεργασία με την εταιρεία CARNA αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Ο αρχηγός του Απόλλωνα CARNA, Νίκος Αργυρόπουλος, δήλωσε πως όσο η διοίκηση της ομάδας επιλύει προβλήματα και λαμβάνει καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της, τόσο οι παίκτες θα μπορούν να μένουν προσηλωμένοι στις αθλητικές υποχρεώσεις τους. Επίσης, τόνισε ότι η οικογένεια Μιχαλάκου και εκδήλωσε με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη του για την ομάδα, επιλέγοντας να γίνει συνοδοιπόρος στην προσπάθεια του Απόλλωνα να είναι πρωταγωνιστής και τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Ο κόουτς του Απόλλωνα CARNA, Νίκος Βετούλας, ευχαρίστησε εκ μέρους του τεχνικού επιτελείου την διοίκηση της ομάδας για τις προσπάθειες που κάνει στο αθλητικό μάρκετινγκ και το χορηγό ονοματοδοσίας για την συνεργασία. Ο Ν. Βετούλας τόνισε ότι οι κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα αποδεικνύουν τα βήματα προόδου του Απόλλωνα στο συγκεκριμένο τομέα και εξέφρασε την άποψη ότι ο Σύλλογος βρίσκεται μπροστά έναντι άλλων ομάδων της Α1.

Στο κλείσιμο της συνέντευξης τύπου ο Γιάννης Φραγκοπαναγιώτης παρέδωσε εκ μέρους της διοίκησης στην Μαρίνα Μιχαλάκου, μια αναμνηστική πλακέτα με το νέο έμβλημα του Απόλλωνα CARNA. Επίσης, στην Μ. Μιχαλάκου η διοίκηση της ομάδας πρόσφερε τη νέα εμφάνιση με το λογότυπο Απόλλων CARNA, πριν από την έναρξη του παιχνιδιού με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.