ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ | Βαγγέλης Σκλάβος : "ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ" σε δηλώσεις του στο lefkadaweb.gr


Η συνεισφορά του στην κατάκτηση του τίτλου στην Β’ Εθνική ήταν τεράστια. Η Δόξα και μαζί της ο Βαγγέλης Σκλάβος άφησαν πίσω την Β’ Εθνική και προετοιμάζονται για την παρουσία τους σε ένα πιο ποιοτικό και σαφώς περισσότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Ο αρχηγός της λευκαδίτικης ομάδας την περασμένη σεζόν, που γνωρίζει ότι στην Α2 δεν υπάρχουν εύκολα ματς, τονίζει ότι στο πρωτάθλημα αυτό δεν χωράνε προβλέψεις και ζητάει από τον φίλαθλο κόσμο να γίνει και πάλι ο έκτος παίκτης της ομάδας.

Παράλληλα επισημαίνει ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου, ενώ αναφέρει ότι μέσω της καλής πορείας θα διαφημιστεί και το νησί. Η μίνι συνέντευξη του Βαγγέλη Σκλάβου στο lefkadaweb.gr έχει ως εξής:

Από τα “αλώνια” της Β’ Εθνικής στα “σαλόνια” της Α2. Μια καινούργια σεζόν βρίσκεται στο ξεκίνημά της.
Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα κατάφερε σε μια μόλις σεζόν να επιστρέψει στην Α2. Είμαστε όλοι χαρούμενοι γι’ αυτό που καταφέραμε, αλλά και γιατί θα λάβουμε μέρος στο πρωτάθλημα της Α2.

Την Α2 την ξέρεις καλά. Πως θα χαρακτήριζες το πρωτάθλημα αυτό;
Η Α2 ανέκαθεν ήταν ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Το ίδιο πιστεύω θα είναι και φέτος. Πολλές ομάδες έχουν δυναμώσει, έχουν γεμάτα ρόστερ, αρκετοί παίκτες από την Α1 βρίσκονται πλέον σε συλλόγους της Α2. Προβλέψεις βέβαια δεν μπορούμε να κάνουμε από τώρα, άλλωστε δεν έχουμε εικόνα των ομάδων, κάτι που συμβαίνει και για την Δόξα. Μετά την διεξαγωγή των φιλικών θα μπορούμε να έχουμε την πρώτη άποψη για τη δυναμικότητα κάθε ομάδας.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο : lefkadaweb.gr