ΠΑΟΚ | Mε τον Πατήρ Χρήστο έγινε και φέτος ο αγιασμός της ομάδας...Πριν από την έναρξη της απογευματινής προπόνησης του ΠΑΟΚ, πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena, ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μαζί και φέτος, ο ιδιαίτερα αγαπητός Πατήρ Χρήστος, που ευλόγησε όλα τα μέλη της ομάδας και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους, καλή δύναμη στον προπονητή και υγεία σε όλους τους καλαθοσφαιριστές.

Απευθυνόμενος προς τον Νίκο Σταυρόπουλο μάλιστα, αλλά και προς όλη την ομάδα, ο Πατήρ Χρήστος είπε μεταξύ άλλων… «αυτό που πρέπει να χαρακτηρίζει όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι η ενότητα γιατί έτσι μπορεί να πάει μπροστά η ομάδα και να έρθουν επιτυχίες. Αυτό εύχομαι και για την ομάδα μπάσκετ, από την οποία όλοι θα θέλαμε να ζήσει ξανά εκείνες τις μεγάλες στιγμές που ζήσαμε με τον Μπάνε και τον Νίκο ως αθλητές, αλλά και τον κόουτς που και τότε ήταν προπονητής και συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

Ο Πατήρ Χρήστος είχε και ιδιαίτερη συζήτηση με τον Marc Carter, ο οποίος έχει στο δεξί του μπράτσο ένα τατουάζ με απόσπασμα της Βίβλου και μάλιστα στα Ελληνικά!