ΑΡΗΣ | Διαμαντίδης: «Εύχομαι να απολαύσει ο κόσμος όμορφο μπάσκετ στο «Nick Galis Cup» σε δηλώσεις του στο arisbc.gr


Ο Παναθηναϊκός θα είναι μία από τις ομάδες που θα τιμήσουν τον Νίκο Γκάλη, με τη συμμετοχή τους στο 1ο διεθνές τουρνουά «Nick Galis Cup» το οποίο το οποίο διοργανώνει ο ΑΡΗΣ και θα γίνει στις 20-21/9 στο «Nick Galis Hall». O αρχηγός του, Δημήτρης Διαμαντίδης, ανυπομονεί για το μεγάλο ραντεβού της Θεσσαλονίκης. Ο 34χρονος γκαρντ μίλησε στο arisbc.gr για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο τουρνουά.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα λάβουμε μέρος στο τουρνουά που διεξάγεται προς τιμήν του Νίκου Γκάλη. Όλοι φυσικά γνωρίζουμε τι σημαίνει ο Νίκος Γκάλης για τον ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνο για το ελληνικό μπάσκετ, οπότε δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε χαρά για τη συμμετοχή μας», επισήμανε ο Διαμαντίδης.

Το «παρών» στο «Nick Galis Cup» θα δώσουν πολύ δυνατές ομάδες και αυτό σύμφωνα με τον Διαμαντίδη θα είναι καλό για τον Παναθηναϊκό. «Το επίπεδο των ομάδων είναι υψηλό κι αυτό σημαίνει ότι θα λάβουμε σημαντική βοήθεια στη συνέχεια της προετοιμασίας μας», τόνισε.

Κλείνοντας, ο 34χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού ευχήθηκε «ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο να απολαύσει όμορφο μπάσκετ από τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο τουρνουά».