ΠΑΟΚ | "ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ." Άλμπουμ (12 fb) φωτογραφιώνΠΑΟΚ | "ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ." Άλμπουμ (12 fb) φωτογραφιών

Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται από αργά χθες το βράδυ στην Πάτρα, προκειμένου να συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά μπάσκετ “Patras Cup”. Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με μία πρωινή προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο του Απόλλωνα, με ασκήσεις τακτικής και σουτ.

Ο ΠΑΟΚ ανοίγει ουσιαστικά τους αγώνες του “Patras Cup” με το παιχνίδι του απέναντι στην Ρουμανική Cluj, που θα ξεκινήσει στις 6:30μ.μ. Θα ακολουθήσει ο αγώνας του Απόλλωνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Μεταξύ των δύο αγώνων, θα πραγματοποιηθεί και η τελετή έναρξης του “Patras Cup”, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του πρώην προέδρου του Απόλλωνα, Ανδρέα Μολφέτα.

Καθημερινά, θα υπάρχει πλήρης και συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξη των αγώνων του ΠΑΟΚ, από τον επίσημο λογαριασμό της KAE ΠΑΟΚ στο twitter. (https://twitter.com/PAOKbasketball)

Φωτογραφίες από την σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο Facebook. (https://www.facebook.com/PAOKBasketballClub)