ΠΑΟΚ | Μαρκόπουλος: «Ανταποκρίθηκαν οι παίκτες μας» μιλώντας στο paokbc.gr μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (78-88)


Δεύτερη ημέρα για το Patras Cup και ο ΠΑΟΚ νίκησε τον γηπεδούχο Απόλλωνα Πατρών με 88-78. Αυτή την φορά ο Marc Carter ήταν στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου, ωστόσο, λίγο πριν το τέλος του ματς, τραυματίστηκε στο γόνατο ο Jake Odum.

Τα Δεκάλεπτα: 20-26, 40-44, 56-67, 78-88
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ: Αργυρόπουλος 10, Galloway 24 (2), Penn 6, Fitzpatrick 4, Αντωνάκης 8 (1), Μπατής 7 (1), El-Amin 13 (1), Πελεκούδας, Μολφέτας 4, Νιφόρας, Οικονομόπουλος 2.
ΠΑΟΚ: Carter 11 (1), Vaughn 16, Odum 7, Σαλούστρος 3 (1), Μαργαρίτης 12, Τσόχλας 8 (2), Langford 13, Δέδας 2, Κακαρούδης 3 (1), Χαραλαμπίδης 13 (1), Λιάπης, Κώττας.

Μαρκόπουλος: «Μετά και το βίντεο που είδαμε σήμερα το πρωί και μιλήσαμε με τα παιδιά για το τι θέλουμε να κάνουμε στο γήπεδο, ποια πράγματα πρέπει να αλλάξουμε και πως ακριβώς πρέπει να σκεφτόμαστε, οι παίκτες ανταποκρίθηκαν για αυτά που έπρεπε να κάνουν και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να δούμε και στη συνέχεια και περισσότερο όσον αφορά την αμυντική μας λειτουργία που σε αυτό το παιχνίδι ήταν καλύτερη. Είχαμε και σημεία στα οποία πρέπει σίγουρα να δουλέψουμε, αλλά είναι αρκετά νωρίς ακόμη και τα λάθη είναι στο πρόγραμμα. Δουλεύουμε στα κενά που έχουμε για να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και στα σημεία που η ομάδα βελτιώθηκε… «είναι θετικό νομίζω το γεγονός ότι σε ορισμένες αμυντικές καταστάσεις ο τρόπος με τον οποίο τοποθετήθηκαν οι παίκτες μας ήταν αυτό ακριβώς που θέλαμε. Κι αυτό περιόρισε τον χώρο στους αντιπάλους μας και δεν τους επέτρεψε να κινηθούν όπως θα ήθελαν. Είναι λογικό βεβαίως να υπάρχει κούραση και από την προετοιμασία, αλλά και από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ είχαμε για πρώτη φορά στο τουρνουά τον Carter και θέλουμε να δούμε πως θα τα πάει και στη συνέχεια… Σε όλα τα παιχνίδια κοιτάμε να παίρνουμε το καλύτερο και διάφορα στοιχεία που θα χρησιμοποιήσουμε στο παιχνίδι μας Νομίζω ότι η ομάδα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι»...