ΣΕΠΚ | Σπύρος Σταθούλης : "Η δυναμική του Αιγάλεω, ο κόσμος του είναι τέτοια που μπορεί να εκτοξεύσει την ομάδα" σε δηλώσεις του στο sepk.grΜία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά είναι προ των πυλών για την ομάδα του Αιγάλεω, το οποίο έπειτα από πολλά χρόνια θα βρεθεί ξανά στην Γ' εθνική. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή κλήθηκε ένας παλιός γνώριμος της ομάδας και γνώστης της κατηγορίας να αναλάβει τα ηνία. Ο κόουτς Σπύρος Σταθούλης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την ανηφόρα που έχει μπροστά το "Σίτι" αλλά και την δυναμική που αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε
Για τη συνεργασία του με το Αιγάλεω
"Έχω ένα ιστορικό με την ομάδα του Αιγάλεω, καθώς τη σεζόν 1999-2000 που η ομάδα αγωνιζόταν στη Γ'΄εθνική, πήγα την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Στο τέλος εκείνης της χρονιάς ανεβήκαμε στη Β' έπειτα από ένα τελικό που είχαμε παίξει μέσα στο ΜΕΤΣ με το Παγκράτι. Όσον αφορά το παρών, η διοίκηση της ομάδας με προσέγγισε συζητήσαμε κάποια πράγματα και συμφωνήσαμε να αναλάβω την ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή ο σύλλογος βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερο στάδιο τόσο στο θέμα του ρόστερ όσο και στα θέματα που άπτονται στην επόμενη ημέρα κι αφορούν την οικονομική κατάσταση, καθώς γίνεται μία προσπάθεια να διεκπεραιωθεί σωστά η χρονιά".

Για την επόμενη ημέρα του Αιγάλεω
"Η δυναμική του Αιγάλεω μπορεί να αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη, καθώς η δυναμική του κόσμου είναι τέτοια που μπορεί να εκτοξεύσει την ομάδα. Στην παρούσα φάση οι οικονομικές δυνατότητες που θα υπάρξουν είναι αυτές που θα μας καθορίσουν και το στόχο. Δείτε περισσότερα...