Βάλε 3ποντο στην Ζωή με την Ίριδα Καβάλας- Iris Kavala Wheelchair Basketball Team Promo Video


Video : Βάλε 3ποντο στην Ζωή με την Ίριδα Καβάλας- Iris Kavala Wheelchair Basketball Team Promo Video


Μην αφήσεις μια άτυχη στιγμή να καθορίσει την Ζωή σου.
Έλα στην παρέα μας!!!
Διασκέδασε...ΒΑΛΕ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΡΙΔΑ ΚΑΒΑΛΑΣ 

Η Ίρις Καβάλας είναι ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο(καρότσι) μέλος του ΟΣΕΚΚ, που φυσικά λαμβάνει μέρος και στο πρωτάθλημα Ελλάδας. Με αφορμή περιπτώσεις παιδιών που τους βρήκε το «κακό» αλλά δεν κατάφεραν να το ξεπεράσουν, που κλείστηκαν σπίτια τους και ζουν μόνο την ηλεκτρονική τους ζωή, η ομάδα αποφάσισε να φτιάξει ένα ερασιτεχνικό βιντεάκι για να τους δείξει ότι και άλλοι έχουν περάσει τις ίδιες καταστάσεις αλλά βρήκαν την δύναμη και έγιναν μέλη της ομάδας, γνωρίζοντας άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και προβλήματα και κάνοντας μια ουσιαστική επανεκκίνηση στην ζωή τους.

Το βίντεο φυσικά ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια τους: «Μην αφήσεις μια άτυχη στιγμή να καθορίσει την Ζωή σου. Έλα στην παρέα μας!!! Διασκέδασε... Αθλήσου... Δώσε πάσα στο Παρόν ΒΑΛΕ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ!!!»

Στο βίντεο, βοήθησαν με την παρουσία τους και οι παίκτες της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Βασίλης Αγγελακόπουλος και Δημήτρης Καλαμπάκας τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, όπως και την Ε.Κ.Καβάλας για την διάθεση των αθλητών και των εγκαταστάσεων της.