«Τρίποντα Ζωής» : Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας vs. Απόφοιτοι Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα (CGS Alumni)«Τρίποντα Ζωής» : Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ελλάδας vs. Απόφοιτοι Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα (CGS Alumni)

Μπουντούρης, Ρεντζιάς, Πρέλεβιτς, Γαλακτερός, Σιγάλας, Κωνσταντινίδης, Τσαρτσαρής, Γιαννούλης, Κορωνιός, Τζαλαλής, Τόλιας, Σχιούτης, Καζιάνης, Ντάκουλας, Ντικούδης, Λιαδέλης, Ιωαννίδης(προπονητής)…

…όλοι μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Μπάσκετ!

Νίκος, Πέτρος, Γιάννης, Κωστής, Στέλιος, Ανδρέας, Εύη, Μιχάλης, Δημήτρης, Τάσος, Ζωή, Γιώργος, Παναγιώτης, Βίκυ, Σωτήρης, Θοδωρής, Μιράντα, Αλέξανδρος, Χρήστος...

…όλοι απόφοιτοι του σχολείου μας, αφανείς ήρωες της πόλης μας και άνθρωποι που έχουν μάθει να νοιάζονται και να μοιράζονται!

Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί μεταξύ τους;

Το όραμα πως μέσα από τη συλλογική προσπάθεια και τους κοινούς στόχους, έχουμε τη δύναμη να εμπνεύσουμε, να κινητοποιήσουμε και να στηρίξουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, μοιράζοντάς τους απεριόριστη χαρά, αγάπη και ίσως ένα καλύτερο αύριο!
Για τρίτη συνεχή χρονιά και ημέρα Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014, διάσημοι παλαίμαχοι του Ελληνικού μπάσκετ αναμετρούνται με τους αποφοίτους του σχολείου μας στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Βριλησσίων, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS και του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΚΡΙΚΟΣ.

Οι δύο ομάδες υπόσχονται να προσφέρουν θέαμα, συγκίνηση και πολλά καλάθια στους θεατές!

Τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να στηρίξουν έμπρακτα όλοι οι φίλοι του αθλητισμού, μαθητές, γονείς, απόφοιτοι και φίλοι των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα, του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών και του Δήμου Βριλησσίων, με το συμβολικό αντίτιμο των 5 ευρώ (€).

Τις ομάδες θα υποδεχθεί και θα παρουσιάσει η Άννα Πρέλεβιτς, ενώ την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ονόματα από τον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων των Εκπαιδευτήριων Κωστέα-Γείτονα (CGS Alumni) και τον Γ.Σ Βριλήσσια, υπό την αιγίδα του Δήμου Βριλησσίων.

Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 19:00
Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Βριλησσίων