ΣΕΠΚ | Νέο διαδικτυακό Σεμινάριο με ομιλητή τον Μάνο ΜανουσέληΟ ΣΕΠΚ σε συνεργασία με τη Science Web διοργανώνει νέο διαδικτυακό Σεμινάριο με ομιλητή τον Μάνο Μανουσέλη και καλεί όλα τα μέλη του να το παρακολουθήσουν.

Το νέο "Webinar" της Science Web θα διεξαχθεί - υπό την αιγίδα του ΣΕΠΚ - την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου στις 20.00 με βασικό ομιλητή τον ομοσπονδιακό προπονητή, Μάνο Μανουσέλη. Ο έμπειρος προπονητής που θεωρείται ειδικός στη βελτίωση και στην ανάπτυξη των νεαρών παικτών, θα αναλύσει το κεφάλαιο της "προπόνησης για τη βελτίωση της ατομικής τεχνικής και των ικανοτήτων απόδοσης".

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει ότι η παρακολουθήση διαδικτυακών σεμιναρίων, θα συνεκτιμηθεί στις προϋποθέσεις συμμετοχής (παρακολούθηση σεμιναρίων όπως ορίζεται από τον Κανονισμό Προπονητών) στις Σχολές Α' και Β' κατηγορίας από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Εξάλλου, τα "Webinars" αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους προπονητές να επιμορφωθούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να ακούσουν ιδέες που μπορούν να τους φανούν χρήσιμες από την οθόνη του υπολογιστή στο σπίτι τους.