ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ BC | Διεθνές φιλικό παιχνίδι ΝΕΩΝ στον Εύοσμο


Ένα πολύ ενδιαφέρον διεθνές φιλικό παιχνίδι μεταξύ Μικτής ομάδας Νέων του Αίαντα Εύοσμου και του Ερμή Λαγκαδά με την ομάδα του κολεγιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ SCIAC BASKETBALL από την περιφέρεια της Pasadena California θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4/6/2016 στον Εύοσμο.

Η ομάδα του κολλεγίου των ΗΠΑ που βρίσκεται στη χώρα μας για προετοιμασία θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο του Εύοσμου από την πολύ δραστήρια και δυνατή στις υποδομές ομάδα του Αίαντα Εύοσμου συνεπικουρούμενη από την επίσης δυναμική και διακριθείσα ομάδα Νέων του Ερμή Λαγκαδά.

Η κολεγιακή ομάδα της Καλιφόρνια αποτελείται από αθλητές 20-22 ετών που στόχο έχουν να φτάσουν αγωνιστικά σε υψηλό επίπεδο γι αυτό και επενδύουν τόσο πολύ στη σωστή και μεθοδική προετοιμασία. Πρότειναν λοιπόν στις δυο ομάδες της Θεσσαλονίκης που παραδοσιακά δίνουν ευκαιρίες και αναδεικνύουν νέους αθλητές να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να βρεθούν απέναντί τους σε ένα δυνατό παιχνίδι προετοιμασίας.

Μεγάλη συμβολή στην υλοποίηση του συγκεκριμένου διεθνούς φιλικού αγώνα είχε ο κόουτς του Ερμή Λαγκαδά αλλά και της πρότυπης Ακαδημίας Μπάσκετ ΆΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας Αγγέλης Βασίλης ο οποίος και έκανε τις επαφές με την ομάδα από τις ΗΠΑ.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4/6/2016 στις 19.00 μ.μ. στο ΔΑΚ Εύοσμου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους που θα το παρακολουθήσουν.