ΣΒΚΘ | Στο ΜΑΡΙΜΠΟΡ το 10ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα FIMBA Maxibasketball 2018Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης πιστός στην παράδοση που θέλει την συμμετοχή του στις διεθνείς διοργανώσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Maxibasketball (FIMBA) θα δώσει το παρόν και φέτος στο 10ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί από 22/6 ως 17/2018 στο Maribor της Σλοβενίας.

Καλούνται τα μέλη του Συνδέσμου τα οποία ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην αποστολή που θα ταξιδέψει για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, να δηλώσουν την πρόθεσή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο έως τη λήξη του τρέχοντος έτους 31/12/2017.

Σαν πρόσωπα επικοινωνίας ορίζονται οι Θανάσης Κουφογιάννης και Γιώργος Μητακίδης οι οποίοι θα δίνουν τις πρώτες πληροφορίες για το ταξίδι και θα καταγράφουν τις συμμετοχές των βετεράνων στις ομάδες που θα εκπροσωπήσουν τον Σύνδεσμο και την πόλη μας στη μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Επίσης, η διαδικασία πληροφόρησης και δηλώσεων συμμετοχής μπορεί να ακολουθηθεί και ηλεκτρονικά με επικοινωνία στη διεύθυνσή μας thessalonikimaxibasketball@gmail.com όπου ζητούμε να αποστέλλονται ονοματεπώνυμο και χρονολογία γέννησης του ενδιαφερόμενου βετεράνου καλαθοσφαιριστή.

Με τη λήξη της αρχικής περιόδου δηλώσεων, το Δ.Σ. θα καταλήξει στον αριθμό των ομάδων και στην κατ’ αρχήν σύνθεσή τους.

Ελπίζουμε σε μια ακόμη πετυχημένη διεθνή εξόρμηση του Συνδέσμου μας.Το Διοικητικό Συμβούλιο

Του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης